Sommarvacay med vänner

Dags för en sommarvacay på spa och resort med vänner? Att umgås och prata utan att bli avbrutna. Skratta gott. Varva ner och ladda om. Äntligen njuta av den där undergörande massagen eller spabehandlingen du så länge tänkt på men som aldrig lyckas bli av. Ta något lyxigt gott att dricka i Bubbles & Beats bar- och lounge. Få middagen serverad. Hinna med några timmars god sömn… kanske?! Och låååååång god hotellfrukost förstås. Enjoy!

 

Sommarvacay på spa med vänner

Prisexempel från 5500:- för 4 personer (från 1375:- per person) i delad suite med balkong.

 

Paketet innehåller:

Logi

Härlig frukostbuffé

Kvällens middag (söndag – fredag dagens 3-rätters meny & lördagar vår lyxiga Maritimusbuffé)

24h Gym & tillgång till träningspass enligt schema

För mesta möjliga mys med vännerna:

 

Välj att addera till:

  • FLOW Spa och få access till 2000m2 fyllt med avkoppling och refresh i pooler, jacuzzis, saunas, vilogungor m.m. 295:-/person.
  • Elemis eller Thalions underbara Sparitualer.
  • Hello Sunshine! Garanterad solsäkerhet året om! Boka solrummet med vännerna och känn sanden mellan tårna och njut i värmen tillsammans..
  • Vårda vänskapen med en spabehandling. Mjuka tex upp kroppen med en massage eller piffa er lite extra inför kvällens middag med Get ready for the party facial och få en quick fix facial som ger maximalt glow och lyster på kort tid.Oavsett vad du ser fram emot – ta med dig bästa kompisgänget och upplev Resorten i vinter! Vinterspa med vänner är ett energigivande paket fyllt med bästa tillsammanstiden för dig och dina vänner. Här på Bohuslänska rivieran njuter ni av vår härliga miljö både inomhus och njutomhus. Checka in tillsammans med vännerna i ert härliga rum. Koppla bort omvärlden och koppla av i FLOW Spa.Kör ett träningspass och en promenad eller power-walk och ta in Nötholmens vackra vyer. Vågar ni vänner er på att vinterbada? Ta en krispigt välgörande dopp vid vår brygga eller ute på Nötholmen. Och välkommen in efteråt i värmen för chill i vår sköna atmosfär! Eller passa på att ta en shoppingtur i Strömstad centrum, 10 minuter från hotellet, och fynda i allt från små personliga butiker med design och mode till gallerior.
    Varmt välkomna till en lovely och lively vistelse med fokus på vänskap och skapa nya energigivande minnen tillsammans!

 

 

 

Förfrågan paket

  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.