Stay, Spa & Dinner

Du kan boka Stay, Spa & Dinner t o m 22 juni och sedan fr o m 13 augusti.

 

Däremellan rekommenderar vi att boka Rum & Frukost och addera till entré till FLOW Spa och Sparitualer.

 

Stay, Spa & Dinner-paketet innehåller:

Övernattning
Frukostbuffé
Middag (söndag-fredag dagens 3-rätters och lördag vår fantastiska Maritimus middagsbuffé)
Entré till FLOW Spa
Tillgång till gym 24h

Lån av badrock och badtofflor

 

Boka en av våra toppsäljare!

Stay, Spa & Dinner -ditt feelgoodpaket.

10 meter från havskanten välkomnar vi dig som längtar efter att komma iväg på en härlig stay. En perfekt paketkombo där du checkar in på ditt rum, gottar dig i FLOW Spa och med resort lifestyle och kan beroende på vilken dag du kommer till oss se fram emot en läcker 3-rätters middag (söndag-fredag) eller härlig middagsbuffé med inslag av skaldjur och andra läckerheter där du får välja bland olika förrätter, varmrätter och desserter som du vill njuta av (lördag). 

 

Visst gillar du att spaa loss? FLOW Spa, vår två våningsplan stora spaavdelning med härliga bastukoncept, pooler och utomhusjacuzzi med havsutsikt ingår i paketet. Här kan du slappna av, relaxa och bara låta den sköna feelgood-känslan infinna sig. Och passa på att bli ompysslad och boka in en skön behandling tex aromamassage, en vitaminkick för ansiktet eller en kroppsbehandling som ger mjuk hy och ny energi.

 

Vill du hellre höja pulsen är gymmet ditt 24 hrs och underbara naturreservatet Nötholmen finns intill för att ge dig ut på en promenad eller löpningsrunda i den sköna havsbrisen. Kanske avslutar du med ett salt vinterbad från klipporna eller vår brygga utanför resorten.

 

Ingen resort lifestyle utan att ägna sig åt att umgås och härligt chill! Uteterrassen med Mojito Bar, vår coola lounge och Bubble & Beats Bar bjuder på den rätta atmosfären, sköna moments och goda drycker finns att beställa in.

 

För dig som vill upptäcka mer av både puls och idyll har Resorten ett toppenläge i omedelbar närhet till havet och en världsunik skärgård utvald av CNN till en av världens vackraste vildmarker. Magiska Kosteröarna finns en kort båttur bort och Naturreservatet Nötholmen och en 18-håls golfbana är våra närmsta grannar. Och hela Strömstad centrums utbud, med allt från små mysiga butiker till gallerior, finns inom promenadavstånd.

Efter en dag och kväll med feeling good kan du somna gott och veta att en härlig hotellfrukost självklart också ingår i paketet!