Sales Manager

Sales Manager som gillar att skapa bra möten sökes för Strömstad Spa & Resort

 

Har du ett säljfokuserat, kreativt driv och är en självgående teamplayer boende i eller nära Oslo, Trestads området eller Göteborg ? Hör av dig! Vi vill gärna ha dig med i vårt härliga team.

Next stop Strömstad Spa & Resort! Vi söker nu efter Sales Managers som får ansvar för att jobba med sälj av MICE redan före och efter re-opening av Strömstad Spa & Resort.  

I ditt nya jobb kan du se fram emot att arbeta med denna fantastiska Resort i en expansiv hotellkedja som ägs av Norwegian Hospitality Group och ingår i Nordic Hotels & Resorts.

Ett härligt Sälj- & Marknadskluster och övriga kollegor väntar på dig som är pepp på att joina oss i rollen som Sales Manager. För vi och våra konferensrum, hotellrum, läckra matupplevelser, spa och aktiviteter längtar efter gäster som vill boosta sig själva, sitt team, sin konferens och sin business och uppleva alla möjligheter hos oss.

Ditt fokus kommer att vara på att söka upp och connecta med båda nya och återkommande kunder. Du bidrar till säljglädje och du  triggas av att göra affärer och att skapa resultat. Du har också vilja att utvecklas.  En hel del kreativitet, nytänkande, envishet och ”go” har du också med dig i bagaget när du checkar in.

Ja, visst ja! Du tycker att det är roligt och har förmågan att hjälpa företag med mötesmässigt smarta lösningar för konferenser, events, workshops, produktlanseringar, fester etc. Men det behöver vi nog knappast ens säga?

Det är endast 1 tim och 40 minuter med bil från Göteborg och Oslo till Strömstad.

Som Sales Manager arbetar du med:
Kundbesök både hos befintliga kunder samt nybearbetning.
Visningar på Strömstad Spa & Resort.
Events på hotellet samt att arrangera egna aktiviteter ute i fält.
 Förhandla fram avtal och  designa offerter.

Din profil:
 Du är driven , kreativ, mål- och resultatinriktad.
Klarar kombon självständigt arbete med att vara en teamplayer.
Erfarenhet av försäljning, gärna från destination och resort. 

B-körkort 

                                                                                                                        

Vi erbjuder en spännande möjlighet att vara med på öppning av vår Resort med en flexibel och varierad arbetsdag  och goda möjligheter att få utveckla och utvecklas i din roll.

Don’t miss out – nu har du chansen att joina vårt team och vi ser mycket fram emot att ha med dig i vår gemenskap!

Varmt välkommen med din ansökan snarast men allra senast den 30 november

Har du frågor och funderingar så kontakta mig gärna på  grim@nhg.no 

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med din ansökan. Frågor? Ring mig på +47 98287345

Vänliga hälsningar,
Grim Garstad
Salgsdirektör
Norwegian Hospitality Group

Det finns en anledning till att det är just du som önskar att jobba i Nordic Choice Hotels. Du ser möjligheter på våra 100 destinationer. Du tror du kommer passa in i vår mångfald bland 13.000 anställda. Du är exalterad över våra fantastiska hotellkedjor och du har energi, mod och begeistring så det räcker och blir över. Vill du veta mer om oss? Vi ser fram emot din ansökan!