We take care of you

Viktiga nyckelord för koncern – Norwegian Hospitality  Group och Strömstad Spa & Resort

Personlig utveckling

 

Som medarbetare är du viktig för oss och vi ser positivt på utveckling.  Hotellbranschen är känd för att ge möjlighet till karriär utveckling och på våra egna hotell i NHG-gruppen finns många exempel på medarbetare som klättrat på karriärstegen både inom koncernen eller på det hotell/resort som man är anställd på. Om du har passion och tålamod så ger vi dig möjligheter!

Förmåner

 

Planerar du en semester? Som anställd på Strömstad Spa & Resort får du tillgång till rabatter och förmåner på hotellrum, mat och alkoholfria drycker på fler än 200 hotell i Norden genom Strawberry och Nordic Hotels & Resorts. Det bästa av allt är att du också kan dela dessa Strawberry-förmåner med familj och vänner. Självklart så har du också förmåner  på våra egna hotell i Norwegian Hospitality Group . Vill du ha bra erbjudanden på träning, glasögon, kläder, hyrbil mm mm så har vi förhandlat detta med våra samarbetspartners . Dessutom får du tillgång till bra kampanjer och erbjudanden genom researrangören Ving som är en del av Strawberrykoncernen. 

 

Fira

Självklart ska vi fira när vi når våra mål och gör bra saker tillsammans. Succé! Den årliga sommarfesten är vad många längtar till som arbetar hos oss och det brukar vara härlig stämning bland alla våra kollegor . Together we are awesome! Strömstad Spa & Resort  är privatägt, men självklart deltar vi i  Nordic Hotels & Resorts olika aktiviteter och i den årliga ”VK vinterkonferensen” i Stockholm, där flera tusen utvalda Strawberries deltar. Om du bidrar positivt gentemot gäster och kollegor kan du bli utsedd till månadens medarbetare och delta i den prestigefyllda tävlingen om årets medarbetare och får följa med till VK.

 

Ansvar

Vi måste ha en positiv inverkan på vår miljö i allt vi gör. Det handlar om hållbar hotelldrift, lokalt socialt och miljömässigt ansvar, mångfald bland anställda samt etisk handel. Som medarbetare är du en del av detta ansvar och vi har valt att kalla det att man är medansvarig.