Klassisk konferens med On Running skor

Får vi fråga hur du och ditt team har det? Kanske har ni saknat att mötas live även om videomöten är bra? Och villbehöver ett miljöombyte och få byta ut hemmakontor och/eller komma iväg från den egna arbetsplatsen för att få perspektiv på saker och nya infallsvinklar?

För att umgås. För att fokusera. Kunna låta alla kreativa och goda idéer flöda. Ta de bästa besluten. Utvecklas. Stärka och boosta arbetsteamet. Och det tryggt och Coronasäkert förstås!

SÄKRA KONFERENSER – både inomhus och njutomhus!
Hos oss finns det stora generösa ytor med en skönt luftig och rymlig atmosfär. För det är gott om space både inomhus och utomhus på vår resort. Det gör det enklare att hålla avstånd både före, under och efter mötet.

Be safe & stay safe under din konferens. Självklart följer vi hälsomyndigheternas rekommenderade åtgärder för att skydda våra gäster och minimera risken för smittspridning. Vi bevakar fortlöpande utvecklingen via svenska myndigheter och är redo att sätta in nya åtgärder om situationen förändras.

Som en del i Nordic Hotels & Resorts agerar vi för en säker miljö och säkra vistelser för både gäster och medarbetare. Se mer info om Safe Stays och Konferens & möten

LET’S MEET AGAIN – Konferenserbjudanden för dig som vill fylla på dina medarbetares energi och arbetsglädje: 

 

Ready. Set. Din konferens är ON!

Här ger vi dig en en konferensklassiker boostad med On running. Du får ett par coola och smarta On runningskor värde ca 1600:-/st till alla deltagare! Gör en uppladdning för den långa hösten tillsammans med oss på resorten! I samarbete med On hjälper vi dig att skapa en boostande konferens där ditt team har möjlighet att njuta av vår härligt inspirerande miljö både inomhus och njutomhus. 

Naturreservatet Nötholmen som ligger precis intill är en fantastisk plats. Vidga vyerna med en boostande walk and talk och få nya perspektiv och infallsvinkar och upplev havet och naturen omkring vår resort.

Ta er den värdefulla tiden för rekreation, reflektion och att “bara” umgås nu när ni är iväg tillsammans igen; med chill och relax och något gott att dricka på vår uteterass 10 m från havskanten eller i vår nya loungebar och för relax och recharge i Spaavdelningen med olika pooler och bastukoncept.

Kombinera gärna er konferens med en upplevelse som passar mötet och teamet tex räktrålning , båttur med cykling på Koster eller äventyrsribb. Eller boka in välgörande behandling för att mjuka upp nackar och axlar stela av hemmaarbetande.

Kom ihåg att vi gärna hjälper dig med smarta tips och råd – tillsammans designar vi ert möte till något alldeles extra!

Boost your Conference & Team!

 

I konferenspaketet  ingår:

 

Logi i enkel eller dubbelrum
Konferenslokal med basteknisk utrustning
Frukost
Lunch
För- och eftermiddagsfika
3-rätters middag
Entré till Spa & Relax avdelningen med olika pool- och bastukoncept
24h gym
Badrock & badtofflor
Ett par coola On runningskor/deltagare till ett värde av ca 1600:-

Pris: Enligt offert conference@stromstadspa.se

Förfrågan konferens

  • Hur många är ni?

  • Datum för konferensen

  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Datumformat: MM snedstreck DD snedstreck ÅÅÅÅ
  • Kontakt info

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.