Staycation – bo 3 nätter betala för 2

Staycation – bo 3 nätter och betala för 2!

3 x övernattning
3 x härliga frukostar
Tillgång till gym 24h och träningspass enligt schema.

Unna dig en staycation med 3 övernattningar, men betala endast för 2, hos oss på en internationell, cool resort med en touch av rivieran här ”hemma” i Bohuslän. Pausa. Andas in och ut. Bara-vara-tid. Egentid. Tillsammanstid. Vad väljer du för din vistelse?

Några tips på hur du kan tillbringa din tid hos oss:

 

Spaa loss & känn dig refreshed med spabehandlingar

FLOW spa breder ut sig över två våningsplan med härliga bastukoncept, pooler och utomhusjacuzzi med havsutsikt. Slappna av, relaxa och bara låt den sköna känslan infinna sig. Elemis Spa Ritual är populär bland våra gäster och skapades för att ge avkoppling, ökat välbefinnande samt vård av ansikte och kropp med naturens finaste ingredienser. Prova sparitualen du också.

Kanske har du tänkt på hur skönt och välbehövligt det är att få bli ompysslad och ha känslan av att vara relaxed och refreshed från topp till tå? Med fler dagar på plats har du gott om tid att boka in en/flera lyxigt avstressande, rogivande spabehandlingar, hudvård och massage. Våra spaterapeuter finns här för att pyssla om dig.

 

Gym 24h eller tid utomhus

Gillar du träning? Passa på att testa något av våra träningspass och höj pulsen när det passar dig för gymmet är öppet 24h.  Eller så ger du dig ut i havsbrisen för en promenad på vackra naturreservatet Nötholmen som ligger precis intill vår resort.

 

Den goda maten

I våra  restauranger avnjuter du vällagade smakupplevelser som speglar både den maritima anknytningen och vad säsonger och lokala producenter kan erbjuda. Och softa i vår sprillans nya lobbymiljö med något gott att dricka från vår sparkling bra – Bubbles & Beats.  Du kan sova riktigt skönt och se fram emot att vakna till den bästa frukosten.

 

På upptäcksfärd i våra omgivningar

Om du vill ut och upptäcka omgivningarna så bor du med omedelbar närhet till en världsunik skärgård utvald av CNN till en av världens vackraste vildmarker, är närmsta granne med Strömstad Golfklubbs 18-håls golfbana och du har hela Strömstad centrums utbud, med allt från små butiker till gallerior, inom promenadavstånd.

Staycation – bo 3 nätter betala för 2 kan endast bokas online.

OBS! Rabatten är redan avdragen i bookingen.